Milli judocular, Ümitler Avrupa Kupası'nda tatamiye çıkacak

ANKARA (AA) - Çekya'da 9-10 Nisan'da düzenlenecek Ümitler Judo Avrupa Kupası'nda milli judocular madalya mücadelesi verecek.Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamada, Teplice şehrinde yapılacak organizasyonda Türkiye'yi 8...

07 Nisan 2022 Perşembe 12:46
Milli judocular, Ümitler Avrupa Kupası'nda tatamiye çıkacak

ANKARA (AA) - Çekya'da 9-10 Nisan'da düzenlenecek Ümitler Judo Avrupa Kupası'nda milli judocular madalya mücadelesi verecek.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamada, Teplice şehrinde yapılacak organizasyonda Türkiye'yi 8 kadın, 10 erkek sporcunun temsil edeceği belirtildi.

Samsun'da son çalışmasını yapan erkek milli sporcuların Çekya'ya gittiği, kadın millilerin ise yarın bu ülkeye hareket edeceği kaydedildi.

Çekya'da tatamiye çıkacak milli sporcular şunlar:

Kadınlar: 40 kiloda Zilan Ertem ve Begümnaz Doğruyol, 44 kiloda Buse Uykun, 48 kiloda Merve Nur Alkış, 52 kiloda Şeyma Yıldırım, 63 kiloda Sinem Oruç ve Tuana Gülenay, 70 kiloda Hatice Koçyiğit.

Erkekler: 55 kiloda Berkay Aydın, 60 kiloda Hilmi Mucık, 66 kiloda Bekir Tuna Seymen, 73 kiloda İsmail Durbak ve Erman Gürgen, 81 kiloda Mertcan Kömpe, 90 kiloda Mevlüt Öztaş ve Fatih Dursun, +90 kiloda İbrahim Tataroğlu ve Recep Ergin.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.