Milli Sporculara Moral Ziyareti

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü Eryaman TOHM’da Dünya Şampiyonası hazırlık kampında bulunan Para Powerlifting Milli takımını ziyaret etti. İki kez Olimpiyat Şampiyonu Nazmiye Muslu Muratlı ve Olimpiyat üçüncüsü Besra Duman’ın da hazır bulunduğu kamp ziyaretine Federasyon Asbaşkanı Yasin Arslan ile birlikte katılan Talat Ünlü, sporcular ile sohbet ederek antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

23 Mayıs 2023 Salı 09:42
Milli Sporculara Moral Ziyareti

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü Eryaman TOHM’da Dünya Şampiyonası hazırlık kampında bulunan Para Powerlifting Milli takımını ziyaret etti. İki kez Olimpiyat Şampiyonu Nazmiye Muslu Muratlı ve Olimpiyat üçüncüsü Besra Duman’ın da hazır bulunduğu kamp ziyaretine Federasyon Asbaşkanı Yasin Arslan ile birlikte katılan Talat Ünlü, sporcular ile sohbet ederek antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kampta bulunan sporculara malzemelerini veren Talat Ünlü’ye teşekkür eden Milli sporcular, “Çok güzel bir ortamda kamp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizlerin yanında olan ve desteklerini her zaman hissettiren Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Sporcular ile kamp ziyaretinde sohbet eden Talat Ünlü, Dünya Şampiyonasında sporculara başarı dileyerek, “Dünya Şampiyonasına hazırlıklar Teknik Kurul ve Teknik Ekip işbirliği içinde belli bir plan ve program dahilinde yapılmakta. Paraolimpik sporcularımız başımızın tacıdır. Başarının yolu planlı-programlı ve disiplin içerisinde Federasyonumuzun açmış olduğu hazırlık kamplarında el-ele, omuz-omuza, birlik beraberlik içinde çalışmakla olacak. Bugün hazırlık kampına katılan sporcularımızın özellikle Eryaman TOHM tesisindeki imkanların ve antrenörlerimizden duydukları memnuniyeti dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Onlar buradan memnun oldukları sürece hazırlıklarımız Eryaman TOHM’da devam edecektir. Şurası iyi bilinmelidir ki! Başarılı olmak istiyorsanız, özellikle de olimpiyat oyunlarında kürsüde yer almak ve Ülkemizi orada temsil etmenin gururunu yaşamak ,yaşatmak için Milli Takım Hazırlık kamplarında yer almanız gerekmektedir” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.