MKE Ankaragücü Halter Takımı, Türkiye şampiyonasında 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Kulübü halter takımı, Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası'nda 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı.Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, organizasyon Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.Organizasyonda...

10 Temmuz 2021 Cumartesi 11:14
MKE Ankaragücü Halter Takımı, Türkiye şampiyonasında 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı

ANKARA (AA) - MKE Ankaragücü Kulübü halter takımı, Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası'nda 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı.

Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, organizasyon Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.

Organizasyonda sarı-lacivertli haltercilerden 81 kiloda Utku Açıkgöz, 133 kilo koparma 157 kilo silkme ve toplamda 290 kilo ile Türkiye üçüncüsü; 67 kiloda Oğuzhan Çini, 118 kilo koparma 130 kilo silkme ve toplamda 248 kilo ile Türkiye ikincisi; kadınlarda ise Buse Erdoğdu 58 kilo koparma 75 kilo silkme ve toplamda 133 kilo ile Türkiye ikincisi oldu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.