Motosiklet tutkunları 26 Ağustos'ta Erciyes'te buluşacak

KAYSERİ (AA) - Motosiklet tutkunları 26-28 Ağustos tarihleri arasında Erciyes Dağı'nda düzenlenecek motosiklet festivalinde 5. kez bir araya gelecek. Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirketin destekleri ile Kayseri'deki gönüllü...

04 Ağustos 2022 Perşembe 11:14
Motosiklet tutkunları 26 Ağustos'ta Erciyes'te buluşacak

KAYSERİ (AA) - Motosiklet tutkunları 26-28 Ağustos tarihleri arasında Erciyes Dağı'nda düzenlenecek motosiklet festivalinde 5. kez bir araya gelecek.

Erciyes AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirketin destekleri ile Kayseri'deki gönüllü motosiklet kulüpleri tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen Erciyes Motosiklet Festivali, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce "demir atlıyı" zirvede bir araya getirecek.

Erciyes Dağı'nın 2 bin 200 metresindeki Tekir Yaylası'nda bulunan çadır kamp alanında 26, 27 ve 28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek festival, kamp ateşinin yakılmasıyla başlayacak.

Etkinlik kapsamında her akşam konserler, yarışmalar, akrobasi şovları ve birçok eğlence programı düzenlenecek. Ayrıca festival boyunca düzenlenecek çekilişlerle katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Türkiye'nin tüm illerinden gelecek misafirler için tarih ve doğa turları da yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.