Osmanlıspor Başakşehir’e kilitlendi!

Ziraat Kupası’nda Malatyaspor’u 3-1 yenen Osmanlıspor, hafta sonu konuk olacağı Başakşehir’e odaklandı. Mor sarılı ekip üç puan için sahaya çıkacak

30 Kasım 2017 Perşembe 10:56
Osmanlıspor Başakşehir’e kilitlendi!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 3-1yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü İrfan Buz, "İlk hedefimiz ligde gereken puanları almak" dedi. Buz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına, sahalarındakazanma alışkanlığını sürdürdüklerine dikkati çekti. Ligde çok fazla süre almayan futbolcuları kullanma şansı bulduklarını belirten teknik direktör Buz, "Güzel bir müsabaka oldu. 3-1 gibi net bir skorla kazandık. İkinci maça bakacağız" ifadelerini kullandı.

?ALİ EREN'E ÖVGÜ 
Buz, oyuncularının performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ensevindiğim olay, U21 takımından 1999 doğumlu Ali Eren İyican bugün sol bekte oynadı. Dening'e karşı iyi de performans sergiledi. Genç futbolcuları severim. Hasan Kılıç ve Payam da iyi oynadı. Güzel goller attık. Bizim açımızdan her futbolcunun çok önemli olduğunu göstermek istiyoruz" diye konuştu.

'İLK HEDEFİMİZ LİGDE PUANLAR ALMAK'
Süper Lig'de hafta sonu Medipol Başakşehir ile oynayacakları maça konsantre olmaları gerektiğine işaret eden teknik direktör Buz, "İyi bir sonuçla, puanlarla dönmek istiyoruz. Ondan sonra da kupaya devam etmeyi planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. BuzZiraat Türkiye Kupası'ndaki hedefleriyle ilgili soru üzerine ise şunları kaydetti: "Hedeflerimiz hep kısa vadeli. Uzun vadeli değil. Çünkü ilk hedefimiz ligde gereken puanları almak. Arkadaşları görmek, onların da değerini artırmak bizim için önemli. Müsabaka müsabaka gideceksin, her maçı da kazanmaya çalışacaksın."

Anahtar Kelimeler:
OsmanlısporBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.