"Red Bull Project: Pro" Kübra Dağlı ve Toprak Razgatlıoğlu ile geri dönüyor

İSTANBUL (AA) - "Red Bull Project: Pro", antrenman programını Kübra Dağlı ve Toprak Razgatlıoğlu ile büyütüyor.Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre proje kapsamında Kübra Dağlı çeviklik ve Toprak Razgatlıoğlu kuvvet konusunda...

15 Mart 2021 Pazartesi 14:17

İSTANBUL (AA) - "Red Bull Project: Pro", antrenman programını Kübra Dağlı ve Toprak Razgatlıoğlu ile büyütüyor.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre proje kapsamında Kübra Dağlı çeviklik ve Toprak Razgatlıoğlu kuvvet konusunda hazırladıkları 10’ar günlük antrenman programlarıyla şehrin herhangi bir noktasında antrenman yapmak isteyenlere ilham kaynağı olacak.

Dışarı çıkıp şehre izini bırakmak isteyenler, bu proje sayesinde iki sporcunun beslenme ve müzik listelerine de erişebilecek. Sporcuların antrenman videolarına "RedBull.com/ProjectPro" adresinden ulaşılabilecek.

"Red Bull Project: Pro"da daha önce Red Bull sporcuları Ayhancan Güven dayanıklılık, Ayşe Begüm Onbaşı esneklik, Hazal Nehir de denge konularında hazırladıkları antrenman programlarıyla kendilerini takip edenlere ilham kaynağı olmuştu.

Sporcularla antrenman yapanlar ayrıca çalışmaları boyunca katettikleri kilometreleri "RedBull.com/sehreizinibirak" üzerindeki haritaya yansıtabilecek. Söz konusu sayfaya 7 Mart-31 Mayıs tarihlerinde kaydolup koşu rotalarını ekleyen kişiler, bu aktif harita ile şehre izini bırakarak sürpriz ödüller kazanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
Red Bull
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.