Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'nin hedefine katkı yapmak istiyor

- Kırmızı-siyahlı kulüple yeniden anlaşan deneyimli futbolcu Selçuk Şahin: "Kulübümün Süper Lig'e çıkma hedefine destek vermek istedim" - "Alt ligde oynamakta kararsızdım ama Gençlerbirliği bende farklı bir yere sahip"

12 Temmuz 2018 Perşembe 14:01
Selçuk Şahin, Gençlerbirliği'nin hedefine katkı yapmak istiyor


ANKARA (AA) - MUSA SAMUR - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nin yeniden kadrosuna kattığı deneyimli futbolcu Selçuk Şahin, "Kulübümün Süper Lig'e çıkma hedefine destek vermek istedim." dedi.

Selçuk Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği'nin sevdiği, bildiği, güzel günlerinin geçtiği bir kulüp olduğunu belirterek, "Başka alternatiflerim de vardı ancak Gençlerbirliği'ni tercih ettik. Alt ligde oynamakta kararsızdım ama Gençlerbirliği bende farklı bir yere sahip." diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı takımın tekrar Süper Lig'e çıkabilecek kadro ve kurumsal yapıya sahip olduğuna vurgu yapan 37 yaşındaki futbolcu, "Kulübümün Süper Lig'e çıkma hedefine destek vermek istedim. Zaten kulüpten istemeden ayrılmıştım. O günün şartları nedeniyle kalmak istememe rağmen olmamıştı." ifadelerini kullandı.

Başkent ekibinin, onursal başkanı İlhan Cavcav'ın adının verildiği sezonda küme düşmesinin çok üzücü olduğunu dile getiren Selçuk, "Kötü şeyler oldu. Başkanın adının verildiği sezonda bu olmamalıydı." dedi.


- "Bu kulüp her şeyi başarır"


Selçuk Şahin, Gençlerbirliği camiasının düştüğü yerden kalkabilecek güce sahip olduğuna vurgu yaptı.

Kırmızı-siyahlı takımın sezon sonunda Süper Lig'e döneceğine inandığını dile getiren Selçuk, "Camia hedefin etrafında birleşirse bu kulüp her şeyi başarır. Kurumsal yapısı oturan kulüpler, sıkıntılı süreçler yaşasa da böyle dönemleri arkada bırakabilirler. Gençlerbirliği bu konularda çok ileri bir noktada." şeklinde konuştu.

Ankara'yı kendisi gibi eşinin de çok sevdiğini aktaran Selçuk, şunları kaydetti:

"Eşimin de burada çok arkadaşı var. Tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğimiz bir kente geldik. İkimiz de Ankara'yı seviyoruz, Gençlerbirliği'ni seviyoruz. Şartlar olumlu. Umarım sezon sonuna kadar her şey istediğimiz gibi gider ve sezon sonunda taraftarımızla Süper Lig'e en kısa sürede dönmenin mutluluğunu yaşarız. Gençlerbirliği'ne geri döndüm. Umarım kulübüm de gelecek sezon yeniden Süper Lig'e döner."

Selçuk Şahin, kırmızı-siyahlı takımda yine "21" numaralı formayı giyeceğini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.