Sergen Yalçın yeniden Süper Lig'de!

Kasımpaşa teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaştı

29 Ocak 2018 Pazartesi 21:32
Sergen Yalçın yeniden Süper Lig'de!

Futbol sahalarının unutulmaz simalarından Sergen Yalçın, ara verdiği teknik direktörlük kariyerine devam etmeye hazırlanıyor.

Son olarak Eskişehirspor’u çalıştıran Sergen Yalçın, bir süredir teknik direktörlük yapmıyordu…

Tecrübeli futbol adamı Süper Lig’e geri dönmek üzere… Ve yeni takımı da belli gibi… Beşiktaş yenilgisi sonrası Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşaspor, Sergen Yalçın ile yola devam edecek gibi görünüyor…

Hürriyet’ten İsmail Er’in haberine göre; Yunan teknik adam Gekas ve Tayfur Havutçu ile de görüşmeler yapan lacivert beyazlı yöneticiler, favori isimleri olan Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı.

ÜÇ TAKIMDA GÖREV ALDI

Tecrübeli teknik adam daha önce Gaziantepspor, Sivaspor ve Eskişehirspor’da görev yapmıştı. Son görüşmenin ardından Sergen Yalçın’ın hafta sonuna kadar takımın başına geçmesi bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.