Sivas Belediyespor'un hedefi play-off

SİVAS (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, hedefini play-off olarak belirledi. Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın hedefleri hakkında bilgi...

12 Ocak 2021 Salı 13:16
Sivas Belediyespor'un hedefi play-off

SİVAS (AA) - Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, hedefini play-off olarak belirledi.

Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Hakan Genç, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında takımın hedefleri hakkında bilgi verdi.

Sivas Belediyespor'un şehrin ikinci büyük takımı olduğunu belirten Genç, "Bana göre başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Çünkü mütevazı bütçelerle ruhunu ortaya koyan ve mücadele eden bir takım ortaya koyduk." dedi.

Yönetimin sorumluluklarının farkında olduğunu dile getiren Genç, şunları kaydetti:

"Elimizden gelen tüm mücadeleyi gösterdik, gerçekten daha iyi olabilirdik. Play-off dediğimiz basamağın içerisinde yer alabilirdik ama futbol bu. Bazen hedefleriniz uyum sağlamıyor. İlk başta şu hedefle yola çıktık, birincisi güzel futbol oynayacağız dedik, bu sözümüzde de durduk. Kesinlikle takımımızın futbolu gerçekten çok güzel. İkincisi de play-off oynatmak istiyoruz dedik. Play-offa çok uzak değiliz. Aramızda 3-5 puan fark var, çok fark yok. İkinci devre takımımıza birkaç takviye yapmayı düşünüyoruz. Başarabilirsek bu şehre play-off heyecanı yaşatmak istiyoruz. Gerçekten güzel ve mütevazı bir takımız. Ağırlıklı olarak da Sivaslı futbolcular çok fazla. Futbolcuları, teknik heyetimizi ve yönetimimizi ligi bu noktada tamamladıkları için kutluyorum."

Sivas Belediyespor'un devre arası kampını Antalya'da yapacağını da belirten Genç, transfer çalışmaları kapsamında 2-3 futbolcuyu kadrolarına katacaklarını ifade etti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.