Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından

- Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Güzel goller bulduk. Bunun devamını getirmeyi düşünüyorduk. Maalesef beklemediğimiz goller yedik"

16 Ekim 2021 Cumartesi 19:15
Sivasspor-Antalyaspor maçının ardından

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, beklemedikleri goller yediklerini ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor karşılaşmasına 3 puan hedefiyle çıktıklarını ancak bir puanla sahadan ayrıldıklarını belirtti.

Karşılaşmanın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, şunları kaydetti:

"Bir seri başlatmak istiyorduk. Karşımızda yeni bir takım, yeni sistemle oynayan Antalyaspor vardı. Teknik direktör değişikliğinden dolayı oyuncuların motivasyonu en üst düzeyde olurdu. Oldu da zaten ama güzel bir lig maçı oldu. Güzel goller bulduk. Bunun devamını getirmeyi düşünüyorduk. Maalesef beklemediğimiz goller yedik. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştık. Zaman zaman hatalarımız oldu. İlk yarının sonlarına doğru istediğimiz gibi oynamadık. İkinci yarıya hem oyuncu değişikliği hem taktik değişikliklerle ilk yarıdan daha iyi oynayarak başladık. İyi şeyler yaptık ama karşımızda yeni hocalarıyla gerçekten dirençli bir takım vardı. Yine de puan puandır ama amacımız 3 puan kazanmaktı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.