Sivasspor-Başakşehir maçının ardından

- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Biraz önce istatistiklere baktık, en çok topu tutan, en çok orta yapan, en çok pozisyona giren bizim takım ama maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik"

10 Nisan 2022 Pazar 20:11
Sivasspor-Başakşehir maçının ardından

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenildikleri maçta girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, mücadelenin kendi açılarından şanssız geçtiğini belirtti.

Maçın başında gol yemelerinin kötü olduğunu dile getiren Çalımbay, "Biraz önce istatistiklere baktık, en çok topu tutan, en çok orta yapan, en çok pozisyona giren bizim takım ama maalesef girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik." diye konuştu.

Çalımbay, şunları kaydetti:

"Takımım istediğimin biraz altında oyun oynadı ama yine de pozisyonlar yakaladık ancak o pozisyonları değerlendiremedik. Rakip takım kalecisi Volkan 3-4 tane mükemmel kurtarış yaptı, çok iyi toplar çıkarttı. Normalinde baktığınız zaman maçın gerçek hakkı beraberlik olabilirdi ama maalesef golü yiyince biraz daha fazla güven kazandılar. Ama oyundan kopmamaya çalıştık, sürekli şekilde oyuncu arkadaşları değiştirdik ama maalesef istediğimiz neticeyi alamadık, onun için üzgünüz."

Ligde kalan 6 maçı çok iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini anlatan Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale adlarını yazdırmayı arzuladıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.