Sivasspor-Göztepe maçının biletleri satışa çıktı

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor-Göztepe maçının biletleri satışa çıktı.Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda, 29 Ağustos Pazar günü...

26 Ağustos 2021 Perşembe 14:21
Sivasspor-Göztepe maçının biletleri satışa çıktı

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor-Göztepe maçının biletleri satışa çıktı.

Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda, 29 Ağustos Pazar günü saat 19.15'de oynanacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr adresinden ve Passolig kart gişelerinde satışa sunulduğu bildirildi.

Bilet fiyatlarının, 1. kategori (VIP) 70 lira, 2. kategori (maraton) 50 lira, 3. kategori (Osman Seçilmiş Güney Kale Arkası) 25 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Stadyuma girişlerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ve şartlarının uygulanacağı belirtilen açıklamada, aşı takvimini tamamlamamış kişilerin, müsabakadan en fazla 48 saat önce PCR testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecekleri ifade edildi.





Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.