Sivasspor ligde 4 maçtır galibiyete hasret

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.Geçen sezon ligin son maçında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, bu sezon...

13 Eylül 2021 Pazartesi 15:35
Sivasspor ligde 4 maçtır galibiyete hasret

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.

Geçen sezon ligin son maçında Kasımpaşa'yı 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, bu sezon oynadığı 4 lig maçını da kazanamadı.

Sivas temsilcisi, bu sezon İttifak Holding Konyaspor'a 1-0 ve Trabzonspor'a 2-1 mağlup olurken, Göztepe ile 2-2 ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor, söz konusu 4 maçta sadece 2 puan toplayabildi.

Ligde oynadığı 4 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberliği bulunan ve 2 puan toplayan Sivas ekibi, bu periyotta rakip fileleri 4 kez havalandırırken, kalesinde 6 gole engel olamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.