Sivasspor, Petrocub maçının hazırlıklarını sürdürdü

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Moldova ekibi Petrocub ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde...

27 Temmuz 2021 Salı 15:19
Sivasspor, Petrocub maçının hazırlıklarını sürdürdü

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Moldova ekibi Petrocub ile oynayacağı rövanş karşılaşmasının hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Top kapma, pas ve pres çalışmalarının ardından kırmızı-beyazlı ekip, antrenmanın son bölümde ise yarım saha çift kale maç oynadı ve şut çalıştı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla Petrocub maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Demir Grup Sivasspor ile Petrocub, 29 Temmuz Perşembe günü saat 20.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.