Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam ediyor.Kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, kampın sekizinci günündeki ilk antrenmanı teknik direktör Rıza Çalımbay...

09 Temmuz 2021 Cuma 14:39
Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

SİVAS (AA) - Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde devam ediyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre futbolcular, kampın sekizinci günündeki ilk antrenmanı teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirdi.

Isınma hareketleriyle başlayan idman, dayanıklılık ve 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından dayanıklılık koşusu ve geniş alan çok pas çalışan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde çift kale maç yaptı.

Bolu kampına katılan Olarenwaju Kayode de bugün gerçekleştirilen antrenmanda takımla çalıştı.

Sivasspor yarın yapacağı antrenmanıyla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.