Sivasspor'a moral ziyareti

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfına bağlı Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi, Trabzonspor maçı öncesi Sivasspor Kulübünü ziyaret ederek, başarı diledi.Okul Müdürü Kadir Ünsal, Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Tosun ve beden eğitimi...

15 Ocak 2022 Cumartesi 09:28
Sivasspor'a moral ziyareti

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Vakfına bağlı Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi, Trabzonspor maçı öncesi Sivasspor Kulübünü ziyaret ederek, başarı diledi.

Okul Müdürü Kadir Ünsal, Müdür Yardımcısı Ahmet Turan Tosun ve beden eğitimi öğretmeni Burak Vural, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'la bir araya geldi.

Otyakmaz, ziyarette, desteklerinden dolayı Ünsal ve öğretmenlere teşekkür etti.

Okul müdürü Kadir Ünsal ise "Sivasspor, Sivas'ın bir değeri, bunun için de bizlerin bu güzel camiaya sahip çıkması gerekiyor. Trabzonspor karşılaşması öncesi bizler de takımımıza başarı diledik." dedi.

Ünsal, ziyaretin anısına Otyakmaz'a plaket verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.