Sivasspor'da 3 futbolcuya sürpriz doğum günü kutlaması

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligde yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'da bulunan...

10 Kasım 2018 Cumartesi 23:47
Sivasspor'da 3 futbolcuya sürpriz doğum günü kutlaması

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligde yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'da bulunan kırmızı-beyazlı ekipte, futbolcular Arouna Kone, Paul Papp ve Erdoğan Yeşilyurt için sürpriz doğum günü organizasyonu düzenlendi.

Takımın kamp yaptığı oteldeki organizasyonda 3 futbolcunun doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.

Doğum günü pastalarındaki mumları birlikte üfleyen futbolcular, arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.