Sivasspor'da Antalyaspor maçının hazırlıkları başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı...

04 Nisan 2021 Pazar 14:44
Sivasspor'da Antalyaspor maçının hazırlıkları başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı olarak kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan Trabzonspor maçında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer sporcular ise topla yapılan ısınma hareketleriyle idmana başladı.

Ardından 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde ise yarı sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla günü tamamladı.

Sivasspor, yarın gerçekleştireceği antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

Demir Grup Sivasspor ile Fraport TAV Antalyaspor, 7 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da Antalya Stadı'nda karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.