Sivasspor'da Goutas, Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor'da savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, rahatsızlığı nedeniyle kırmızı-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkarıldı.Kulüpten...

15 Ocak 2022 Cumartesi 14:34
Sivasspor'da Goutas, Trabzonspor maçı kadrosundan çıkarıldı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor'da savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, rahatsızlığı nedeniyle kırmızı-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında bugün sahasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkarıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, ateş ve halsizlik şikayetiyle sağlık ekibine başvuran Dimitrios Goutas'a yapılan kontrollerde, üst solunum yolu enfeksiyonu ve hafif seviyede bronşit tanıları konulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Sporcumuzun Kovid-19 PCR testi de negatif çıkmıştır. Tedavisine başlanılan sporcumuz, Trabzonspor maçının kadrosuna alınmamıştır. Oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.