Sivasspor'da Hatayspor mesaisi başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 28. haftasında Atakaş Hatayspor ile 3 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde...

28 Şubat 2021 Pazar 15:21
Sivasspor'da Hatayspor mesaisi başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 28. haftasında Atakaş Hatayspor ile 3 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde kulüp tesislerindeki antrenman, basına kapalı gerçekleştirildi.

Ligde dün oynanan Çaykur Rizespor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular yenilenme çalışması yaptı.

Diğer oyuncular ise topla yapılan ısınma hareketleriyle idmana başladı. Ardından iki grup halinde 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmaları yapan kırmızı-beyazlı ekip, son bölümde ise yarı sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmasıyla günü tamamladı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.

Demir Grup Sivasspor ile Atakaş Hatayspor, 3 Mart Çarşamba günü saat 16.00'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.