Sivasspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 38. haftasında Helenex Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen...

26 Nisan 2021 Pazartesi 20:59
Sivasspor'da Yeni Malatyaspor maçı hazırlıkları başladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 38. haftasında Helenex Yeni Malatyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Dayanıklılık çalışmasıyla devam eden idmanda futbolcular, daha sonra 2 grup halinde 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalıştı.

Kırmızı-beyazlılar, 3 grup halinde yarı sahada yapılan çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.

Demir Grup Sivasspor ile Helenex Yeni Malatyaspor, 29 Nisan Perşembe günü saat 16.00'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaşacak. Mücadelede, hakem Alper Ulusoy görev yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.