Sivasspor'dan Göksel Gencer'e başsağlığı mesajı

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarından...

25 Ocak 2019 Cuma 11:08
Sivasspor'dan Göksel Gencer'e başsağlığı mesajı

SİVAS (AA) - Sivasspor Kulübü, evinde ölü bulunan kırmızı-beyazlıların eski kaleci antrenörlerinden Göksel Gencer için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarından altyapı takımlarımızda kaleci antrenörü olarak görev yapan Göksel Gencer'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Gencer'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Göksel Gencer, dün Mersin'in Silifke ilçesindeki evinde ölü bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.