Sorgun Belediyespor, Bingöl Solhanspor maçı hazırlıklarını tamamladı

YOZGAT (AA) - Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, yarın sahasında Bingöl Solhanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Sorgun Spor Salonu'nda başantrenör Bahadır Aksoy yönetiminde gerçekleştirilen...

12 Ekim 2021 Salı 17:13
Sorgun Belediyespor, Bingöl Solhanspor maçı hazırlıklarını tamamladı

YOZGAT (AA) - Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Sorgun Belediyespor, yarın sahasında Bingöl Solhanspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sorgun Spor Salonu'nda başantrenör Bahadır Aksoy yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Bireysel top çalışmaları, geriden oyun kurma, servis atma, smaç ve blok çalışmalarıyla devam eden antrenman, maçla sona erdi.

Başantrenör Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2021-2022 sezonunda ilk kez kendi taraftarlarının karşısına çıkacaklarını söyledi.

Aksoy, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen yıl maçların seyircisiz oynandığını anımsatarak, "Bizim gibi Anadolu takımları için taraftar desteği çok önemli. Özellikle bizim taraftarlarımız salonda oyuncularımıza pozitif bir enerji veriyor. Bu yıl federasyon salonlara kapasitenin yarısı kadar seyirci alınabileceği kararını verdi. Bu da sahamızda en az 500 taraftarın maçı izlemesi demektir ki, bu bize ekstra güç katacak." diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.