Suat Aksu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanlığına yeniden aday

ANKARA (AA) - Suat Aksu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısıyla federasyon başkanlığına yeniden adaylığını...

08 Ekim 2021 Cuma 12:17
Suat Aksu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanlığına yeniden aday

ANKARA (AA) - Suat Aksu, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısıyla federasyon başkanlığına yeniden adaylığını duyuran Suat Aksu, görevde bulunduğu dönemde hayata geçirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Uluslararası halk oyunları federasyonunun kuruluşunu Türkiye'nin öncülüğünde sağlayıp, bu branşta uluslararası resmi müsabakaların yapılmasının önünü açmayı hedeflediklerini dile getiren Suat Aksu, "Büyük bir hazineye sahip olan halk oyunları branşında ülkemizin, uluslararası arenada birçok madalya kazanması kaçınılmaz olacaktır. Bu başarılar ülkemizin sportif saygınlığına katkı sağlayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ulusal ve uluslararası halk oyunları kampları yapmayı planladıklarını da vurgulayan Aksu, kültürlerarası diyalog ile gençler ve çocuklar arasındaki iletişim zemininin sağlamlaştırılacağını sözlerine ekledi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.