Süper Lig'in yıldızı futbolu bırakma kararı aldı!

Kayserispor'un büyük umutlarla transfer ettiği Asamaoh Gyan herkesi şaşırtan bir karara imza attı.

29 Aralık 2017 Cuma 12:41
Süper Lig'in yıldızı futbolu bırakma kararı aldı!


Kayserispor'un sezon başında kadrosuna kattığı dünyaca ünlü golcü Asamaoh Gyan yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü form tutmadı ve Süper Lig'de ilk yarının hayal kırıklığı yaratan ismi oldu.

Bir türlü düzelmeyen sakatlığından dolayı futbola odaklanamadığını belirten Ganalı yıldız sürpriz bir kararla futbol hayatını noktaladı. Kararını menajerine ileten 32 yaşındaki futbolcunun önümüzdeki günlerde Kayserispor yönetimiyle bir araya geldikten sonra resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi.

Havayolu şirketi kuruyor

Asamoah Gyan ayrıca ülkesi Gana'da hava yolu şirketi kurmaya hazırlanıyor. Bunun için gerekli izinleri alan golcü oyuncu "Futbolu bıraktıktan sonra pilotluk eğitimi alacağım. Benim için yarı zamanlı bir iş olacağını umuyorum. Kariyerimde pek çok şey öğrendim; liderlik, belirleyicilik, mental güç vs... Ekibimle de araştırmalar yaptık. Hava yolu şirketi kurma fikri 2012'den beri vardı. Doğru zamanı bekledim." şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Süper LigKayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.