TBF ile TotalEnergies arasında sponsorluk anlaşması yenilendi

- TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: "2019'da başlayan anlaşmamızı yenilemekten mutluluk duyuyoruz" - OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz: "Bu iş birliğinde olmaktan ve milli takımların yanında yürümekten büyük onur ve mutluluk duyuyorum"

23 Ağustos 2022 Salı 13:16
TBF ile TotalEnergies arasında sponsorluk anlaşması yenilendi

İSTANBUL (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile akaryakıt şirketi TotalEnergies arasında sponsorluk anlaşması 3 yıl daha uzatıldı.

Yapılan anlaşmayla TotalEnergies, 2025'e kadar milli takımlar sponsoru oldu.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen imza törenine, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, OYAK Enerji Sektörü Grup Başkanı Yüksel Yılmaz, Anadolu Efes ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, erkek ve kadın milli takım kaptanları Melih Mahmutoğlu ve Bahar Çağlar Ökten, TBF yöneticileri, TotalEnergies temsilcileri katıldı.

İmza töreninde açıklamada bulunan Hidayet Türkoğlu, "Milli formayı taşımak her zaman bir onur ve milli sorumluluktur. Millilerimizi destekleyen markalar bizim en değerli yol arkadaşımız olmaktadır. 2019'da başlayan anlaşmamızı yenilemekten mutluluk duyuyoruz. Bunu sadece maddi bir destek olarak görmüyoruz. Total, geçirdiği dönüşüm ve yaklaşımıyla temiz enerji ve sürdürülebilirlik alanında öncü bir kurum olmuştur. Basketbolun birleştirici gücü, olumlu enerjisi ve rekabet azmiyle birlikte Total Enerji'nin sürdürülebilir vizyonu iki markaya da güç katmaktadır. Total enerji istasyonlarına aramıza 'hoş geldin' diyorum. Erkek ve kadın milli takımlarımıza bu yaz oynayacakları maçlarda başarı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yüksel Yılmaz ise basketbol milli takımları ile 2019'da başlayan sponsorluk anlaşmasını 2025'e kadar uzatmaktan mutluluk duyduklarını belirterek "Dünyada enerji kavramı değişiyor. Oyak enerji şirketleri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek istiyoruz. Üretimin, büyümenin, ısınmanın, aydınlatmanın kaynağı enerjiyse insanın yaşam enerjisini yükselten enerji de spordan geliyor. Milli takımlarımızın başarıları sayesinde hem ülkemiz vatandaşlarının basketbola ilgisi artırıyor hem de yaşam enerjimiz yükseliyor. Dolayısıyla spor ve enerji yan yana yürüyen kavramlar. Bu iş birliğinde olmaktan ve milli takımların yanında yürümekten büyük onur ve mutluluk duyuyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Basketbol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.