Tek Pota Basketbol Turnuvası'nda şampiyon Çözüm Koleji oldu

ANKARA (AA) - Lokman Hekim Üniversitesinin üstlendiği Tek Pota Lise Turnuvası'nın final mücadelesi, Ankara'daki lise öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.Ankara Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen organizasyonda şampiyonluğa Çözüm...

14 Kasım 2021 Pazar 21:00
Tek Pota Basketbol Turnuvası'nda şampiyon Çözüm Koleji oldu

ANKARA (AA) - Lokman Hekim Üniversitesinin üstlendiği Tek Pota Lise Turnuvası'nın final mücadelesi, Ankara'daki lise öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.

Ankara Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen organizasyonda şampiyonluğa Çözüm Koleji ulaştı. Zafer Koleji ikinciliği, İpucu Koleji ise üçüncülüğü elde etti.

Atılan her basketin bir fidana dönüştüğü turnuvada toplam 2 bin 151 fidan toprak ile buluşturuldu.

Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mehmet Altuğ, Rektör Prof. Dr. Bülent Gümüşel, rektör yardımcıları, Lokman Hekim Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Sarıoğlu ile Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik de final mücadelesini izledi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.