TFF Süper Kupa maçı biletleri satışa çıktı

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor arasında Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletleri satışa sunuldu.Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 5 Ağustos Pazar...

24 Temmuz 2018 Salı 16:17
TFF Süper Kupa maçı biletleri satışa çıktı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Akhisarspor arasında Konya'da oynanacak TFF Süper Kupa maçının biletleri satışa sunuldu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda 5 Ağustos Pazar günü saat 20.45'te başlayacak maçın biletlerinin satışına Türk Telekom Stadı, Spor Toto Akhisar Stadı ve Konya Büyükşehir Belediye Stadı gişeleri ile "www.passo.com.tr" internet sitesi üzerinden başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Galatasaray taraftarı batı ve kuzey, Akhisarspor ise doğu ve güney tribünlerinde yer alacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkaları (kuzey ve güney) için 40 lira, maraton tribünü (doğu ve batı) için 80 lira olarak belirlenmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.