TFF ve Gençlerbirliği'nden MKE Ankaragücü'ne başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Gençlerbirliği Kulübü, MKE Ankaragücü Kulübü eski başkanlarından Cemal Aydın'ın vefatına ilişkin başsağlığı mesajı paylaştı. TFF'den yapılan açıklamada, "MKE Ankaragücü...

08 Aralık 2021 Çarşamba 13:05
TFF ve Gençlerbirliği'nden MKE Ankaragücü'ne başsağlığı mesajı

ANKARA (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Gençlerbirliği Kulübü, MKE Ankaragücü Kulübü eski başkanlarından Cemal Aydın'ın vefatına ilişkin başsağlığı mesajı paylaştı.

TFF'den yapılan açıklamada, "MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği Vakfı eski Başkanı Cemal Aydın'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Cemal Aydın'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri, MKE Ankaragücü Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği Kulübü de MKE Ankaragücü Kulübü eski başkanlarından Cemal Aydın'nın vefatı dolayısıyla başsağlığı diledi.

Gençlerbirliği açıklamasında, "MKE Ankaragücü eski başkanı ve bir dönem kulübümüzde de yöneticilik yapmış olan Sayın Cemal Aydın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhuma Allah'tan rahmet, sevenlerine ve Türk futbol ailesine başsağlığı dileriz." ifadeleri yer aldı.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.