Tivibu, Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final maçlarını ekranlara taşıyor

İSTANBUL (AA) -Anadolu Efes ve Galatasaray NEF karşılaşması bu akşam 20:30’da sadece Tivibu’da yayınlanacak.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final maçlarını...

02 Haziran 2022 Perşembe 10:16
Tivibu, Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final maçlarını ekranlara taşıyor

İSTANBUL (AA) -Anadolu Efes ve Galatasaray NEF karşılaşması bu akşam 20:30’da sadece Tivibu’da yayınlanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom'un dijital TV platformu Tivibu, Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final maçlarını ekranlara taşıyor.

Basketbol Play-Off Yarı final serisi maçları sonucunda ilk finalist Fenerbahçe Beko olurken, serinin diğer finalisti ise bu akşam saat 20:30'da Galatasaray Nef ile Anadolu Efes arasında oynayacak maçta belirlenecek.

Dördüncü maçın oynandığı seride ilk maçı 105-70 skorla Galatasaray kazanırken, ikinci maçı 91-77 skorla Anadolu Efes kazandı.

31 Mayıs Salı akşamı oynanan üçüncü maçta 71-64’lük skorla Anadolu Efes yine galip geldi.

Anadolu Efes, bu akşam oynanacak maçı da kazanması durumunda Basketbol Play Off serisinin diğer finalisti olacak. Maçı Galatasaray’ın kazanması halinde ise 1 maç daha oynanacak.

İki takım arasındaki dev mücadele bu akşam saat 20:30’da sadece Tivibuspor ekranlarında seyirciyle buluşacak.


Anahtar Kelimeler:
TivibuTürk Telekom
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.