Trabzonspor'da Sheidaev'in sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor, 22 yaşındaki futbolcu Ramil Sheidaev'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

09 Ağustos 2018 Perşembe 22:07
Trabzonspor'da Sheidaev'in sözleşmesi feshedildi

TRABZON (AA) - Trabzonspor, 22 yaşındaki futbolcu Ramil Sheidaev'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini bildirdi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Sheidaev'in 2016-2017 sezonunda Rusya'nın Zenit Kulübüne ödenen 170 bin avroluk yetiştirme bedeli karşılığında kadroya dahil edildiği belirtildi.

Sheidaev'in ardından bedelsiz olarak Zilina ve Karabağ ekiplerine kiralandığının aktarıldığı açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Sheidaev için takımımızda kaldığı ve kiralık olarak gönderildiği süre zarfında toplam 370 bin avro ödenmiştir. Kulübümüzden 2018-2019 ve 2019-2020 sezonları için 850 bin avro garanti ücret ve takımımızın kazandığı her puan başına 2 bin avro alacak olan Sheidaev'in sözleşmesi, oyuncuyla varılan mutabakat sonucunda herhangi bir bedel ödenmeden karşılıklı olarak sonlandırılmıştır."

Muhabir: Tuğba Yardımcı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.