Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde ilk gün maçları tamamlandı

ANTALYA (AA) - Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde sağlık çalışanlarına adanan 2020-2021 sezonunda ilk gün maçları tamamlandı.Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tek devreli eleme sistemine...

17 Nisan 2021 Cumartesi 22:25
Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde ilk gün maçları tamamlandı

ANTALYA (AA) - Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde sağlık çalışanlarına adanan 2020-2021 sezonunda ilk gün maçları tamamlandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tek devreli eleme sistemine göre oynanan ligin ilk aşamasında takımlar, dörderli gruplarda karşılaşıyor.

16 takımın mücadele ettiği ligde ilk gün, A ve B gruplarında yapılan maçlarla sona erdi.

Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

- A Grubu

Fatih Vatan Spor: 8 - Amed Sportif Faaliyetler: 0

Beşiktaş: 8 - İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor: 1

- B Grubu

Hakkarigücü Spor: 1 - Adana İdmanyurduspor: 2

Ataşehir Belediyespor: 1 - 1207 Antalyaspor: 1


Ligde yarın C Grubu'nda ALG Spor-Dudullu Spor ve Kireçburnu-Fomget Gençlik ve Spor, D Grubu'nda ise Konak Belediyespor-Kayseri Gençler Birliği ve Karadeniz Ereğli Belediyespor-Kocaeli Bayan maçları oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.