Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde son 4 takım belli oldu

- Yarı final maçları 2 Mayıs'ta oynanacak

30 Nisan 2021 Cuma 12:03
Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde son 4 takım belli oldu

İSTANBUL (AA) - Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu'nda yarı finalistler belli oldu.

Şirket açıklamasına göre, salgın nedeniyle Türkiye'de ilk defa tek devreli eliminasyon sistemine göre oynanan lig maçlarının ardından Beşiktaş AŞ, Fatih Vatan Spor, Adana İdmanyurduspor, Ataşehir Belediyespor, ALG Spor, Fomget Gençlik ve Spor, Konak Belediye Spor ve Kayseri Gençler Birliği çeyrek finalde karşı karşıya gelmişti. Antalya'da tek maç üzerinden oynanan son 8 mücadele sonunda Beşiktaş AŞ, Fatih Vatan Spor, Fomget Gençlik Spor ve ALG Spor yarı finale yükseldi.

Tüm karşılaşmaların Antalya Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynandığı ligde eleme usulüne göre gerçekleştirilecek yarı final maçları 2 Mayıs'ta oynanacak. Maçlar TV+ 73. Kanal ve D-Smart 82. kanalda naklen yayınlanacak.

Turkcell Kadın Futbol Ligi Sağlık Çalışanları Sezonu yarı final eşleşmelerinde 2 Mayıs'ta saat 16.00'da Fatih Vatan Spor ile Fomget Gençlik Spor, saat 20.00'de ise ALG Spor ile Beşiktaş AŞ karşı karşıya gelecek.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.