Türkiye Güreş Federasyonunun yönetim kurulunda görev değişikliği

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonunun yönetim kurulunda görev değişikliği yapıldı. Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığında görevi son bulan Mahmut Çelikcan'ın yerine...

07 Haziran 2022 Salı 21:34
Türkiye Güreş Federasyonunun yönetim kurulunda görev değişikliği

ANKARA (AA) - Türkiye Güreş Federasyonunun yönetim kurulunda görev değişikliği yapıldı.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığında görevi son bulan Mahmut Çelikcan'ın yerine yönetim kurulu yedek listesinde bulunan Kerim Salman asil üye olarak atandı.

Kerim Salman kimdir?

Türkiye Güreş Federasyonu Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkan Kerim Salman, 15 Mart 1978'de Yozgat’ta doğdu. Evli ve 2 çocuk babası olan Salman Gazi Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu.

1991, 1993, 1996, 1998 yıllarında Yıldızlar ve Gençler Grekoromen branşında Türkiye şampiyonlukları yaşayan Salman, uluslararası organizasyonlarda yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde milli mayoyu giydi.

Salman 1996 ve 1998 yıllarında Avrupa, 1998 yılında dünya şampiyonalarında bronz madalya kazandı. Kerim Salman şu anda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığında Grekoromen Güreşten Sorumlu Asbaşkan ve TEİAŞ Spor Kulübü'nde Genel Koordinatör olarak görev yapıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.