Türkiye Judo Federasyonu Yönetimi, Konya'da incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Yönetimi, Konya'da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda judo müsabakalarının yapılacağı salonda incelemelerde bulundu.Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 5. İslami Dayanışma Oyunları...

26 Ocak 2021 Salı 16:00
Türkiye Judo Federasyonu Yönetimi, Konya'da incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Yönetimi, Konya'da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda judo müsabakalarının yapılacağı salonda incelemelerde bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, 5. İslami Dayanışma Oyunları 10-19 Eylül tarihlerinde Konya'da organize edilecek. Bu kapsamda, oyunlarda, judo müsabakalarının düzenlenmesi planlanan spor salonu ile oyunların genel hazırlık ve çalışmalarıyla ilgili toplantı yapıldı.

Toplantıya, Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Dış ilişkiler Sorumlusu Asbaşkan Kaya Gezeker ile genel koordinatör Mesut Kapan katıldı.

Konya Teknik Üniversitesi Yerleşkesi'nde yer alan bin 400 kişilik spor salonundaki incelemelerde, Gezeker ve Kapan'ın yanı sıra diğer yetkililer de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.