Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Eskişehir'de koşulacak

ANKARA (AA) - Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı ETİ Eskişehir Rallisi, yarın Eskişehir'de başlayacak.Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre, organizasyon Eskişehir Otomobil...

22 Haziran 2022 Çarşamba 16:46
Türkiye Ralli Şampiyonası'nın üçüncü ayağı Eskişehir'de koşulacak

ANKARA (AA) - Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı ETİ Eskişehir Rallisi, yarın Eskişehir'de başlayacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan (TOSFED) yapılan açıklamaya göre, organizasyon Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından 23-25 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Toplam 63 otomobil ve 126 sporcunun katılacağı yarışlar, aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Oğuz Gürsel TOSFED Ralli Kupası'na da puan verecek.

Sporcular, toplam uzunluğu 381 kilometre olan asfalt zeminli parkurda 8 özel etapta yarışacak.

Seremonik startı yarın saat 20.30'da Odunpazarı Evleri meydanında yapılacak olan ETİ Eskişehir Rallisi'nin ilk yarışı 24 Haziran Cuma saat 10.00'da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda yer alan Servis Park’tan başlayacak ve 4 özel etabın geçilmesinin ardından saat 16.30'da yine servis parkta son bulacak.

Rallide 25 Haziran Cumartesi günü ise saat 10.00'da yarışmaya başlayarak sporcular, 4 özel etabın ardından saat 16.40'dan itibaren ESPARK önündeki finiş seremonisi ve ödül töreni ile organizasyonu tamamlayacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.