TVF ile Ankara Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Ankara Üniversitesi arasında, eğitim, öğretim, araştırma ve sınav faaliyetleri ile uluslararası AB projelerini kapsayan kurumsal iş birliği protokolü imzalandı. TVF'den yapılan açıklamada,...

07 Haziran 2022 Salı 20:53
TVF ile Ankara Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

ANKARA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Ankara Üniversitesi arasında, eğitim, öğretim, araştırma ve sınav faaliyetleri ile uluslararası AB projelerini kapsayan kurumsal iş birliği protokolü imzalandı.

TVF'den yapılan açıklamada, Ankara Üniversitesi Rektörlüğünde düzenlenen imza törenine, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve diğer ilgililer katıldı.

İmza töreninde konuşan Üstündağ, protokolü imzaladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Farklı projelerde iş birliklerini büyüterek hem Türk sporuna hem de voleyboluna büyük katkılar sağlanacağını vurgulayan Üstündağ, şu ifadeleri kullandı:

"Bu özel günde Türk voleybolunun takım sıralamasında ilk dörtte olduğunu, belki de ülkemizde takım sıralamasında en iyi derecenin voleybolda olduğunu söylemeliyim. Biz, başarının sürdürülebilirliğini ve devamlılığını sağlamak için mücadele ediyoruz. Bunu da geldiğimiz noktada başardığımızı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde 'Filenin Efeleri' Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol Takımımız da A Milli Erkek Voleybol Takımımız da en genç yaş ortalamasına sahip üç takımdan birisi konumunda bulunuyor."

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar da protokolle eğitim, öğretim, sınav ve araştırma konularında voleybola hizmet etmenin gururunu yaşayacaklarına dikkati çekti.

Voleybolun son yıllarda uluslararası alanda göğüs kabarttığını belirten Prof. Dr. Ünüvar, şunları kaydetti:

"Erkek ve kadın takımlarımız çok önemli başarılara imza atıyorlar. En son Ankara'da organize edilen Milletler Ligi'nde takımımız başarılı bir hafta geçirdi. Umuyoruz ki al bayrağımızı en üstlere çıkaracaklar. Bu protokolle biz de aslında yalnızca federasyonumuza değil ülkemize hizmet etmiş olacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.