Voleybol: Efeler Ligi

- Maliye Piyango: 3 - TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: 0

06 Ocak 2018 Cumartesi 15:39
Voleybol: Efeler Ligi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Hatice Özmen Yıldız, Erhan Alparslan

Maliye Piyango: Venno, Siltala, Uğur Güneş, Gjorgiev, Murat Karakaya, Sercan Yüksel Bıdak (Deniz İvgen, Fatih Uslu, Aslan Ekşi, Ömer Furkan Dur)

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik: Kaan Atmaca, Göktuğ Polat, Ceyhun Ahlat, Mete Güngör, Mehmet Emin Yıldıran, Ali Samet İçmeğiz (Çağatay Durmaz, Doğuş Bayram)

Setler: 25-15, 25-17, 25-14

Süre: 63 dakika (20, 22, 21)


ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nde Maliye Piyango, ikinci devrenin ilk haftasında, sahasında TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik'i 3-0 mağlup etti.

Maliye Piyango, etkili başladığı maçın genelinde rakibine oranla üstün bir performans sergiledi. İlk sette hücumlardaki çeşitlilikle rakibini şaşırtan başkent ekibi, farkı çok çabuk açtı: 7-2. TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, iyi savunma yapamadığı gibi hücumda da kendi hatalarından sayı kaybetti. Maliye Piyango, teknik molasını 12-5 önde tamamladığı seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti.

Başkent ekibi, ikinci sete yeni oyuncularla çıktı. Fatih Uslu ve Sercan Bıdak'la etkili olan ve teknik molayı 12-7 önde bitiren Maliye Piyango, 25-17'lik skorla bu seti de kazandı.

TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, üçüncü sette de organize bir oyun sergileyemedi. Teknik molayı 12-6 önde bitiren Maliye Piyango, seti 25-14 kazanarak, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.