Voleybol: Efeler Ligi

- Maliye Piyango: 3 - İnegöl Belediyespor: 0

03 Şubat 2018 Cumartesi 18:11
Voleybol: Efeler Ligi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Onur Hoşnut, Ayşim Erginay

Maliye Piyango: Venno, Halil İbrahim Yücel, Sercan Yüksel Bıdak, Gjorgiev, Stankovic, Kemal Kayhan (Murat Tokgöz, Uğur Güneş)

İnegöl Belediyespor: Antanovich, Mehmet Almaz, Ceyhun Tendar, Husaj, Cansın Hacıbekiroğlu, Klapwijk (Caner Dengin, Mustafa Kırıcı, Anıl Tokat, Gökhan Çatal)

Setler: 25-21, 25-21, 25-23

Süre: 79 dakika (24, 25, 30)


ANKARA (AA) - Voleybolda, Efeler Ligi 17. haftasında Maliye Piyango, sahasında İnegöl Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya iki takım da iyi başladı ve bu sürede skorda (5-5) kopma olmadı. İlk teknik molaya Maliye Piyango 12-10 önde girdi. Başkent ekibi, teknik moladan sonra rakibi karşısında zorlansa da 19-16'lık skorla üstünlüğünü sürdürdü. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Maliye Piyango ilk seti 25-21 kazanarak, 1-0 öne geçti.

Maliye Piyango 2. sete ilk sete oranla daha etkili başladı ve teknik molaya 12-7 önde girdi. Karşılaşmada rakibine üstünlüğünü kabul ettiren başkent temsilcisi bu seti de 25-21 önde tamamladı. Maliye Piyango bu sonuçla setlerde 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Müsbakanın üçüncü setine konuk ekip daha iyi başladı. Sonrasında toparlanan ve rakibine üstünlük kuran Maliye Piyango teknik molayı 12-9 önde geçti. Başkent ekibi, bu sette zorlanmasına rağmen seti 25-23, müsabakayı da 3-0 kazandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.