Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

- Halkbank: 3 - Beşiktaş: 1

04 Şubat 2018 Pazar 16:52
Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Bilal Çağlar, Salim Bektaş

Halkbank: Aslıhan Kılıç, Fulden Ural, Hande Naz Şimşek, Ramirez, Salas, Perez (Derya Çayırgan, Simge Yalçın, Eylül Akarçeşme, Neşve Büyükbayram)

Beşiktaş: Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska, Seda Zeynep Uslu (Pınar Eren, Dilara Bilge, Simay Gazi, Marharyta)

Setler: 19-25, 25-23, 25-17, 25-21

Süre: 113 dakika (23, 35, 25, 30)


ANKARA (AA) - Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 18. haftasında Halkbank, sahasında Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş, karşılaşmanın başında servis hatalarından sayı kaybeden Halkbank karşısında etkili servis atarak oyunda kaldı. İlk sette teknik molayı 12-9 önde geçen siyah-beyazlı ekip, seti 25-19 alarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette daha organize olan Halkbank, köşelerden Sanchez ile hücum yaparak skor üretti. Blokta iyi kapanan başkent ekibi, teknik molayı 12-7 önde tamamladı ve seti 25-23 alarak durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Halkbank, servislerden sayı alarak oyunu hızlandırdı. Kendi hatalarından sayı kaybeden Beşiktaş, oyuna dahil olmakta zorlandı. Teknik mola 12-8 Halkbank'ın üstünlüğüyle geçilirken, molanın ardından farkı açan başkent ekibi, seti 25-17 alarak 2-1 öne geçti.

Beşiktaş son sette daha mücadeleci bir oyun ortaya koysa da Halkbank, Salas ve Ramirez ile etkili oldu. Teknik molayı 12-11 önde tamamlayan ev sahibi ekip, seti 25-21 aldı ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.