Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi?

Fenerbahçe'nin deplasmanda Medipol Başakşehir'i devirdiği mücadelede kaleci Volkan Demirel'in yardımcı hakeme küfür etmesi kameralara yansımıştı. 

13 Şubat 2018 Salı 10:48
Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi?

Fenerbahçe'nin deplasmanda Medipol Başakşehir'i devirdiği mücadelede kaleci Volkan Demirel'in yardımcı hakeme küfür etmesi kameralara yansımıştı. 
 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 2.resim

Beşiktaşlı Caner Erkin'in Mete Kalkavan'a yönelik küfürlü tepkilerinin ardından siyah- beyazlı ismin 6 maç ceza alması örnek gösterilerek Volkan Demirel'e cevap verilip verilmeyeceği merak konusuydu. 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 3.resim

Disiplin Talimatı'nda 'deliller' maddesine ek yapılarak dudak okuma ve görüntülerle ceza verilebileceği kararı eklenmişti. 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 4.resim

Fotomaç'ın haberine göre; TFF daha sonra açılım yaparak "Yaşanan bir olayın hakaret sayılabilmesi için muhatabın olması gerekir" ifadesini vurguladı.

Caner Erkin'in ardından yayıncı kuruluş görüntüleriyle Beşiktaş'tan Cenk Tosun, Fenerbahçe'den Mathieu Valbuena, Galatasaray'dan Fernando Muslera, Başakşehir'den Emre Belözoğlu da küfrederken kameralara yakalanmıştı. 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 6.resim

Ancak bu isimlerin hiçbiri PFDK'ya sevk edilmedi. Emsal teşkil edecek bu sebep dolayısıyla sarı-lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in de sevki beklenmiyor.
 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 7.resim

Volkan ne demişti?

"Maç içinde söylediklerimin önemi yok. Her futbolcu bunu kötü niyetle yapmıyor. Kendi kendime söylendim, kimse üzerine alınmasın. 

Volkan Demirel PFDK'ya sevk edilecek mi? 8.resim

Ağzımdan ister istemez bir şeyler çıkıyor ama bunlar kasıtlı değil. Futbolun içinde bunlar var. Bunları fazla büyütmeyin. 

Futbolcunun ağzına kamerayı sokarsan bunu herkes söyler. Bunları kovalamayın, güzellikleri kovalayın."

Anahtar Kelimeler:
SporVolkan Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.