Yeni Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından

- Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: "2-0'dan geri dönüş yapıp, beraberliği almak bizim açımızdan olumlu"

23 Aralık 2021 Perşembe 20:44
Yeni Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından

MALATYA (AA) - Yukatel Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, 2-2 berabere kaldıkları Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçına ilişkin, "2-0'dan geri dönüş yapıp, beraberliği almak bizim açımızdan olumlu." dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kalelerinde buldukları ilk gole kadar oyunun kontrolleri altında olduğunu ifade etti.

Çok rahat kullanacakları topu kaptırarak ilk golü yediklerini belirten Karaman, şöyle konuştu:

"İlk golden 8-9 dakika sonra 2. gol geldi ve devre arasına 2-0 gittik. Oyuncu değişikliklerini yaptık. Belki bizim için riskli bir durumdu ama oyuna giren Gavranovic ve Mustafa Pektemek oyuna inanılmaz golleriyle hem de performanslarıyla katkı yaptı. Aslında ilk devrenin bitiminde Onur'un kale direğine kadar girip çıkardığı top gol olsa 2-1 ile içeriye girsek belki ikinci yarı biraz daha farklı, bol goller de seyredebilirdik ama 2-0'dan geriye dönüş çok önemli. 2-2'den sonra Mame'nin pozisyonu var. Evet Malatyaspor çıkış arıyor, biz hem aradaki puan farkını tutmak istiyoruz hem de yukarıları yakalamak istiyoruz. Nihayetinde 2-0'dan geri dönüş yapıp beraberliği almak bizim açımızdan olumlu. Çünkü pazartesi evimizde oynayacağımız Sivasspor maçı var. Orada alacağımız 3 puan ile ikinci yarıya da eksik bölgelerimizi en iyi şekilde doldurup, taraftarın istediği ve bizim de istediğimiz skorları alabilen, iyi bir seriyi yakalayabilen bir takım olmak istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.