Yıldız futbolcu evlendi!

Trabzonspor'dan sezon başında Bursaspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan evlendi.

02 Ocak 2018 Salı 22:52
Yıldız futbolcu evlendi!

 Genç futbolcu, İstanbul'daki Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen  nikah töreninde hayatını Ürün Özdemir ile birleştirdi.
 
Çiftin nikah törenine, aileleri ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor  ve Bursaspor'da birlikte forma giydiği takım arkadaşları ile spor camiasından  birçok isim katıldı.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal'ın kıydığı  nikahta, genç çiftin nikah şahitliklerini, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve eski Trabzonspor  Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yaptı.
 
Nikah töreninde kısa bir konuşma yapan Bakan Soylu, evlilik kurumunun  önemine dikkati çekerek, çifte ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.
 
Nikah sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Erdoğan  çifti de kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.