Ziraat Bankkart, Polonya yolcusu

ANKARA (AA) - CEV Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlayan Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki ikinci maçında Polonya temsilcisi Projekt ile karşılaşacak.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Belçika temsilcisi Greenyard...

12 Aralık 2021 Pazar 11:49
Ziraat Bankkart, Polonya yolcusu

ANKARA (AA) - CEV Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başlayan Ziraat Bankkart Erkek Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki ikinci maçında Polonya temsilcisi Projekt ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Belçika temsilcisi Greenyard Maaseik'i 3-0 yenerek ilk hafta sonunda liderliğe yerleşen Ziraat Bankkart, ikinci maçını deplasmanda Polonya'nın Projekt takımıyla oynayacak.

Ziraat Bankkart, 15 Aralık Çarşamba günü TSİ 22.30'da başlayacak maç için bugün İstanbul aktarmalı uçakla Polonya'nın başkenti Varşova'ya gidecek.

Projekt ile Ziraat Bankkart arasındaki mücadeleyi Bogdan Raulentiu yönetecek. Rumen hakemin yardımcılığını ise Portekizli Vitor Alexandre yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.