Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıktı

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Demir Grup Sivasspor ile Vavacars Fatih Karagümrük arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası...

23 Şubat 2022 Çarşamba 14:55
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor-Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıktı

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Demir Grup Sivasspor ile Vavacars Fatih Karagümrük arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Demir Grup Sivasspor ile Vavacars Fatih Karagümrük 2 Mart Çarşamba günü saat 17.00'de Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşılaşacak.

Mücadelenin bilet fiyatları, VIP alt tribün 30, maraton 20, Osman Seçilmiş güney alt ve üst tribün ise 10 lira olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.