Twitter Takipçi Sayınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

03 Ocak 2020 Cuma 14:53
Twitter Takipçi Sayınızı Nasıl Artırabilirsiniz?

Milyonlarca kişinin kullandığı Twitter uygulaması ülkemizde de birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu sosyal ağ ülkemizde en çok tercih edilen sosyal medyaların arasında bulunmaktadır. Ünlü isimlerinde kullandığı bu sosyal medyada paylaşım yapmak ve takipçi sayısının yüksek olması önemli özelliklerden biridir. Takipçi sayınızın yüksek olması, Twitter’da sizi takip eden, profilinizle ilgilenen ve paylaşımlarınıza ilgi duyan kişi sayısının yüksek olması demektir. Twitter uygulamasını yeni kullanmaya başlayan bireylerin elbette ki takipçi sayısı düşük olacaktır. Ancak takipçi sayınızı arttırmanın birçok yolu vardır. Bunlar;

Doğal Yollarla Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemi

Bu yolla takipçi sayınızı artırmak istiyorsanız diğer Twitter kullanıcılarını da düşünmeniz gerekir. Twitter kullanıcıları neleri sever, nasıl paylaşımlar yapsam beni takip eder ve beni sever diye düşünmemiz gerekir. Paylaşımlarınızdaki en önemli özellik kişilerin ilgisini çekmeli ve bilgi ihtiyaçlarını karşılayabilmesidir. Yani paylaşımlarınız gündemle ilgili olabilir ya da ilgi çekici olaylar ve kimsenin paylaşmadığı şeyler olabilir.

Twitter kullanıcıları bir olay hakkında başkasında görmedikleri paylaşımları sizlerde görürse sizi takip etme ilgisi daha çok artacaktır. Kısacası bu durumda Twitter kullanırken özgün olmalı, insanları ilgilendiren güncel olaylardan paylaşım yapmalı ve merak uyandırıcı tweetler paylaşmalısınız. Paylaştığınız bilgiler kimsede yoksa bu durum Twitter takipçi sayınızda yükselmeye sebep olacaktır. Ayrıca paylaştığınız tweetlerinizde insanların tepkisini araştırın. Bu araştırmayla tweetlerinize yön vererek aynı tarzda paylaşımlar yaparak takipçilerinizi memnun edebilirsiniz.

Profil Kalitesine Önem Vererek Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemi

Twitter iletişiminde kullandığınız kelimelerin yanı sıra kullanacağınız görsellerde önemlidir. Bundan dolayı kendinize özgün olan bir profil tasarlamalısınız. Profilinizi güncelleştirip daha canlı bir hale getirmelisiniz. Bu sayede vermek istediğiniz mesajı profilinizle daha güçlü ve kolay bir şekilde verebilirsiniz. Takipçileriniz profilinizi, görsellerinizi ve biyografinizdeki bilgileri inceleyecektir. Etkileyici bir profile sahip olmanız durumunda takipçi sayınızda yükselişler olacaktır.

İlgilendiğiniz Alanlarda Taraf Tutan Paylaşımlar Yaparak Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemi

Kullanıcı sayısını arttırmanın bir yöntemi de taraf oluşturmaktır. Takip ettiğiniz ya da ilgilendiğiniz spor takımları, çeşitli yarışmalar, dizi ve ya film gibi alanlarda tarafların dikkatini çeken, ilgilendikleri konularla ilgili olumlu ve güzel paylaşımlar yaparak onları takipçi bünyenize katmanız çok daha kolay olacaktır.

Hashtag Açarak Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemi

Bu durumda kullanılacak olan bir başka yöntemde hashtag kullanma yöntemidir. Kullanımında takipçi sayışınızda ciddi derecede artış sağlayacak bir yöntemdir. Genellikle kullanıcılar çeşitli konularda aramalar yapmaktadır. Siz de yapacağınız paylaşımlarınızda can alıcı hashtaglerden yararlanırsanız birçok kişi tarafından paylaşımlarınız görüntülenecek ve buda takipçi sayınızı arttıracaktır.

Çekiliş Yaparak Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemi

Twitterda çekiliş yaparak takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Çekiliş yaparken hediye edeceğiniz ürünün markası, kalitesi önemlidir. İyi düşünülmüş bir ödül çekilişin en önemli unsurudur. Ödül ne kadar iyi olursa insanların çekilişe katılma oranı o kadar çok artacaktır. Çünkü insanlar sizi takip etmeden önce o ödülü kazanmak için takip edeceklerdir.

Doğal Olmayan Yollarla Takipçi Sayısı Arttırma Yöntemleri

Twitter takipçi sayınızı arttırmak için bu alanda yazılmış uygulama ve sitelerden yararlanabilirsiniz. Amaç siz takip ederek puan kazanırsınız. Puan kazandığınız için de başka kullanıcılar da puan kazanmak için sizi takip ederler. Yani takibe takip söz konusu olur. Böylece takipçi saysınız da artış meydana gelir.

Bunun dışında kimseyi takip etmek zorunda kalmadan ücretli bir şekilde puan satın alarak takipçilerinizi arttırabilirsiniz. Genelde bu şekilde kazanılan Twitter takipçileri pek olumlu fayda sağlayamamaktadır. Bu yöntemlerin yerine doğal yöntemlerden takipçi arttırmaya çalışırsanız size olumlu fayda sağlayacaktır. Doğal yöntemler daha işe yarayan yöntemlerdir.

İşte burada ülkemizin sosyal medya lider firması olan Crovu seçmek için çok nedeni olan kullanıcılar vardır. Bunlardan en temeli sunulan hizmetlerdeki hızlı güvenirliğinizi sağlayan teslimatın garantisini vermeleridir. Türkiye’nin sosyal medya hizmetlerinde ilk tercihi olan bu firma Twitter takipçi satın alma hizmetinde rahatlıkla ödeme yapabilmenizi sağlamayı amaçlıyor. Crovu’nun birçok çeşitli paketliyle Twitter takipçisi satın alarak hesabınızı popüler bir hesap haline getirebilirsiniz.

Burada yapacağınız Twitter takipçi satın alma siparişlerinde gizlilik ve güvenlik en önemli konudur. Alacağınız Twitter paketlerinde Crovu tarafından istenilen kullanıcı adı, e-posta gibi bilgilerde hakkınızdaki bilgiler hiçbir şekilde 3. Kişilerle paylaşılmaz. Crovu üzerinden yapacağınız Twitter takipçi satın alma işleminizde alacağınız takipçilerin tamamı gerçek ve aktif takipçilerdir. Ayrıca Twitter takipçilerinin tamamı Türk hesaplardan oluşmaktadır. Burada Twitter takipçi arttırmak için gerçekleştireceğiniz siparişinizde ilk önce siparişiniz sıraya alınır ve mümkün olduğunca en kısa sürede tamamlanmaya çalışılır.

Twitter için siparişlerinizde ortalama 1 saat ile 3 saat arasında süren bir zamanda işlemleriniz otomatik olarak tamamlanır. Online ödeme sağlayıcılarından olan pay TR ile ödemelerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Güvenilir takipçi almak için yapacağınız işlemlerin hepsinde güvenli kredi kartı ya da havale ve EFT işlemlerini de tercih edebilirsiniz. Siparişle ilgili olumsuz bir durumla karşılaşılma halinde 7/24 hizmet veren deste ekibiyle iletişime geçerek sorununuzu halledebilirsiniz.

Verilen sipariş sonrasında Crovu tarafından destek anlayışı sunulmaya çalışılır. Böylelikle sorularınıza 7/24 cevap vermek için destek personelleri her zaman aktif olarak gelecek sorular için beklemektedirler. Tüm sorularınız en geç yarım saat içinde cevaplandırılmaya çalışarak yanınızda olmak amaçlanmıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.