Whatsapp yeni yılda bu özelliklere kavuşacak!

WhatsApp, 2020 yılı için hazırlıklara başladı. 2020’de yayınlanacak WhatsApp özellikleri ortaya çıktı.Kaynak: Whatsapp yeni yılda bu özelliklere kavuşacak!

31 Aralık 2019 Salı 13:58
Whatsapp yeni yılda bu özelliklere kavuşacak!

Çok uzun yıllardır Snapchat’te bulunan özellik yeni yıl ile birlikte WhatsApp‘a geliyor. Kullanıcılar gönderdikleri mesajın ne zaman silineceğini seçebilecek. Seçenekler arasında bir gün, bir hafta, bir ay ve bir yıl olacak. Ayrıca bu özelik kapatılabilecek.

2020 yılında gelecek bir diğer özellik ise tabii ki karanlık mod. Akıllı telefon ekosisteminde 2019 yılına damga vuran özelliklerden biri karanlık mod oldu. Hem Android 10 hem de iOS 13 karanlık mod odaklı işletim sistemleri olarak hayatımıza girdi. Karanlık moda ayak uyduran sosyal medya platformları da oldu. WhatsApp da 2020’de bu platformların arasına katılacak. Karanlık mod özellikle AMOLED ekrana sahip telefonlara pil tasarrufu yaptırması açısından önem taşıyor.

Yeni yıl içinde gelecek bir diğer yenilik ise fotoğraf araması olacak. WhatsApp üzerinden gönderilen fotoğraflar, Google üzerinden aranabilecek.

Tüm bu özelliklerin test aşamasında olduğu biliniyor. Yeni yılın hangi döneminde kullanıcılara sunulacağı ise şimdilik merak konusu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.