Ankara Ayazı Kendini Hissettirecek...

Meşhur Ankara ayazı kapıda.Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte Ankara'nın hava durumu...

27 Ocak 2018 Cumartesi 09:40
Ankara Ayazı Kendini Hissettirecek...

Meşhur Ankara ayazı kapıda. Hafta sonu sıcaklıklar kaç derece olacak? Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte Ankara'nın hava durumu...  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 27 Ocak Cumartesi ve 28 Ocak Pazar günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Hafta sonu yağış beklenmeyen Ankara'da, sıcaklıkların 5 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Meşhur Ankara soğunun hissedileceği Cumartesi ve Pazar gününe karşı yetkililer üst üste uyarılarda bulundu.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da havanın,  

- 27 Ocak Cumartesi günü 4 derece ve yağmurlu,

- 28 Ocak Pazar günü 5 derece ve kar yağışlı olması bekleniyor.  

En düşük sıcaklıkların 27 Ocak Cumartesi -4 derece ve 28 Ocak Pazar -3 derece olacağı tahmin ediliyor. 

MARMARA, EGE VE BATI AKDENİZ KIYILARINDA HAFİF ZİRAİ DON BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu gece ve yarın gece yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HAKKARİ'DE YOĞUN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bugün akşam saatlerinden sonra Hakkari çevrelerinde etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının, bu gece ve yarın (Cuma) yoğun (20-50 cm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
Hava
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.