Meteoroloji ve AFAD'tan uyarı! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; bugün bazı illerimizde kuvvetli yağış görülecek. AFAD tarafından yapılan açıklamada ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarı yapıldı.

02 Haziran 2021 Çarşamba 09:30
Meteoroloji ve AFAD'tan uyarı! Kuvvetli geliyor

AFAD'ın yaptığı açıklamada "Sabah saatlerinden itibaren, Trabzon'un batı ve doğu ilçeleri ve Rize ili ile Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun." ifadeleri yer aldı.

Öte yandan Marmara Bölgesi'nde salı günü etkili olan sağanak yağışın ardından Meteoroloji yeni uyarıda bulundu. Son hava durumu raporuna göre Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in batısı, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Adana ve Osmaniye'nin kuzey, Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde kuvvetli yağış bekleniyor.  Yağışların, Orta Karadeniz, bugün Marmara’nın doğusu, Batı Karadeniz’in batısı, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Adana ve Osmaniye’nin kuzey, Kahramanmaraş’ın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Son Güncelleme: 02.06.2021 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.