Meteroloji'den Ankara Uyarısı! Hafta Sonu Sıcaklıklar Yüksek Ama..

Ankara'da hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde hafta sonu hafifi sağanak yağışlar kapıyı çalacak. Hafta sonu sıcaklıklar kaç derece olacak? Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte Ankara'nın hava durumu...

10 Şubat 2018 Cumartesi 11:59
Meteroloji'den Ankara Uyarısı! Hafta Sonu Sıcaklıklar Yüksek Ama..

Ankara'da hava sıcaklıklarının arttığı bu günlerde hafta sonu hafifi sağanak yağışlar kapıyı çalacak. Hafta sonu sıcaklıklar kaç derece olacak? Ankara'da hafta sonu hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte Ankara'nın hava durumu...  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Başkent Ankara'da 10 Şubat Cumartesi ve 11 Şubat Pazar günleri için son hava tahminlerini açıkladı. Hafta sonu hafif sağanak yağışın beklendiği Ankara'da, sıcaklıkların 12 derece civarında seyretmesi bekleniyor. Kış mevsiminin sonuna geldiğimiz bu ayda, sıcak hava ve güneş iyiden iyiye kendşnş göstermeye başladı. 

Yeni hafta itibari ile sıcaklıkların yeniden 10 derecenin altına düşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Ankara'da havanın,  

- 10 Şubat Cumartesi günü 11 derece ve hafif yağmurlu,

- 11 Şubat Pazar günü 14 derece ve hafif yağmurlu olması bekleniyor.  

En düşük sıcaklıkların 10 Şubat Cumartesi 2 derece ve 11 Şubat Pazar 5 derece olacağı tahmin ediliyor. 

KUVVETLİ RÜZGAR GELİYOR

Ülkemiz 10.02.2018 Cumartesi günü öğle saatlerinden itibaren, batı kesimlerden başlayarak Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç merkezi ve buna bağlı cephesel sistemin etkisi altına girecektir. Alçak basınç merkezinin etkili olmasıyla Cumartesi akşam saatlerinden sonra ve 11.02.2018 Pazar günü rüzgarın Marmara'nın kuzeyinde kuzeydoğu yönlerden; Marmara'nın güneyi, Ege, İç Anadolu ile Akdeniz'in ve Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

11.02.2018 Pazar günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli güneyli rüzgarın oluşturabileceği soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
Meteroloji
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.